Een titel toevoegen (1)

Staal heeft tijdens de industriële revolutie met succes geschiedenis geschreven als technisch bouwmateriaal. In de loop van de tijd zijn er echter steeds meer zwakke plekken in dit materiaal ontdekt.

Denk onder andere aan de gevoeligheid voor corrosie en daardoor een beperkte levensduur. Iedereen kent de benaming betonrot wel of heeft er weleens van gehoord in publicaties.

Dit heeft onze onderzoekers ertoe aangezet om op zoek te gaan naar nieuwe alternatieven om aan de eisen van wapening voor bijvoorbeeld betonbewapening te voldoen en met het doel om een revolutionair alternatief te bieden in deze industrie met tal van voordelen.

Uit jarenlang intensief onderzoek en zware testen op allerlei gebied en toepassingen, is gebleken dat FiberoX niet alleen die toepassing mogelijkheden van staal bereikt, maar ook overtreft.
Dit wordt uitgebreid bevestigd door het gerenommeerde Slowaakse Certificering Instituut.

FiberoX is nu een van de beste (be) wapening producten op de markt vanwege o.a. de enorme sterkte, duurzaamheid, corrosie bestendigheid en gewicht.
FiberoX is overal inzetbaar waar gebouwd wordt en gewerkt wordt met beton, asfalt etc. en dat ook nog eens met een lage CO2 voetprint

Met ons product willen we laten zien dat duurzaamheid en innovatie hand in hand kunnen gaan.
Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan en te ontdekken wat onze staalvervanger voor uw bedrijf kan betekenen.

Samen kunnen we op een verantwoorde manier bouwen aan een betere toekomst.

Met trots geproduceerd in Slowakije, EU-gecertificeerde GVK-composieten ( SK TP – 23/0023 ).

Uitgebreide testresultaten en certificaten informatie stellen wij u op aanvraag ter beschikking.