Farsite

In2Group is geautoriseerd reseller van Farsite Communications smart NB-IoT producten voor de Benelux. In2Group verzorgt de distributie, verkoop, installatie en after sales services in de Benelux. Farsite heeft oplossingen ontwikkeld die bedrijven helpt hun producten ‘smart’ te maken. Reduceer kosten en reduceer ophaaltijden door gebruik te maken van een vulgraadcontrolesysteem.  Automatische bewaking van vuil- of kledingcontainers zorgt voor tijdige waarschuwingen wanneer ze vol zijn, waardoor dynamische intelligente routeplanning voor ophalen mogelijk is. Overbodig bezoek en overvolle bakken behoren tot het verleden.

netBin

Geoptimaliseerde containerbewaking en -verzameling, ons systeem bewaakt de vulniveaus, temperatuur en positie van uw containers
• Reduceer transportkosten en manuren
• Verhoog de efficiëntie van de inzameling
• Robuust ontwerp met een batterijduur van 10 jaar

Download hier de productspecificatiesheet.

nLok

Bescherm uw activa in het veld met een zeer veilig toegangscontrolesysteem.
• Zeer veilig en gecodeerd systeem
• Geeft enkel toegang aan geautoriseerde personen
• Geautomatiseerde waarschuwingssystemen

Download hier de productspecificatiesheet.

Liquinet

Liquinet biedt een betrouwbare en betaalbare manier om vloeistofniveaus op afstand te bewaken.
• Geautomatiseerde waarschuwingen voor het waterpeil
• Waterdichte en robuuste vulsensor
• Uitgebreid waarschuwingssysteem
• Houd een volledig historisch record bij

Download hier de productspecificatiesheet.

Voor meer informatie over ons productaanbod bezoek https://iot.farsite.com en neem contact met ons op via e-mailadres info@in2.group of telefoon +31 (0) 26 22 22 099.

NB-IoT In2Group

in2 NB-IoT

Niet het verlengde van de huidige telecommarkt, maar een compleet nieuwe markt. Dat is de wereldwijde potentie van deze nieuwe technologische ontwikkeling in de wereld van Internet of Things.

Nexvoo

Nexvoo biedt een compleet unified communications platform dat in elke markt kan worden ingezet. Ontdek hoe de Nexvoo producten u kunnen helpen bij het oplossen van dagelijkse communicatieproblemen.

Digitalkeys

Digitalkeys maakt slimme sloten, digitale sleutels en gerelateerde IoT-systemen. NB IoT slimme toegangscontrole verbetert de veiligheid en beveiliging van accommodatie faciliteiten en stroomlijnt het beheer.

in2MedCare

In2Medcare levert gezondheidszorgoplossingen die u onmiddellijk resultaten laat weten. Toegankelijke thuistesten voor iedereen.

Linktop

Je huis, je telefoon… alles is tegenwoordig smart behalve de zorg. Linktop, onderdeel van Nexvoo Europe, voorziet de consument van producten voor de controle van de dagelijkse gezondheid.