in2MedCare

In2Medcare levert gezondheidszorgoplossingen die u onmiddellijk resultaten laat weten. Toegankelijke thuistesten voor iedereen. Onder de naam in2MedCare leveren wij o.a. Testcard.

Testcard

in2Medcare is distributeur van Testcard (www.testcard.nl) producten in België en Nederland en verzorgt de verkoop van testcard producten via website www.testcardwebshop.nl. TestCard is een eenvoudig zakje met een set teststrips. In combinatie met de smartphone app levert het directe testresultaten van medische kwaliteit vanuit het comfort van uw eigen huis.

TestCard is een app gebaseerde urineweginfectie testkit en levert nauwkeurige resultaten. De app is beschikbaar voor Apple en Android. We maken gebruik van de kracht van de smartphonecamera voor betrouwbare resultaten.

Wanneer u een TestCard urineweginfectie test doet, geeft het resultatenscherm een ​​duidelijk ja of nee aan en vertelt u of u medisch advies nodig heeft. Er is geen medisch jargon, er zijn geen ingewikkelde cijfers. De resultaten zijn volledig privé en veilig. U bent de enige persoon die kan beslissen of u ze met uw arts wilt delen. Uw arts kan vervolgens de gedetailleerde cijfers en analyse achter de app gebruiken om te beslissen hoe u het beste geholpen kunt worden. Binnenkort beschikbaar in onze webshop.

Toegankelijk voor iedereen. De goedkope testkit is online bij ons en in de winkel verkrijgbaar. 

Voor meer informatie over ons productaanbod neem contact met ons op via e-mailadres info@in2.group of telefoon +31 (0) 26 22 22 099.

NB-IoT In2Group

in2 NB-IoT

Niet het verlengde van de huidige telecommarkt, maar een compleet nieuwe markt. Dat is de wereldwijde potentie van deze nieuwe technologische ontwikkeling in de wereld van Internet of Things.

Nexvoo

Nexvoo biedt een compleet unified communications platform dat in elke markt kan worden ingezet. Ontdek hoe de Nexvoo producten u kunnen helpen bij het oplossen van dagelijkse communicatieproblemen.

Digitalkeys

Digitalkeys maakt slimme sloten, digitale sleutels en gerelateerde IoT-systemen. NB IoT slimme toegangscontrole verbetert de veiligheid en beveiliging van accommodatie faciliteiten en stroomlijnt het beheer.

Farsite

Farsite heeft oplossingen ontwikkeld die bedrijven helpt hun producten ‘smart’ te maken. In2Group is geautoriseerd reseller van Farsite Communications smart NB-IoT producten.

Linktop

Je huis, je telefoon… alles is tegenwoordig smart behalve de zorg. Linktop, onderdeel van Nexvoo Europe, voorziet de consument van producten voor de controle van de dagelijkse gezondheid.