in2MedCare

Je huis, je telefoon… alles is tegenwoordig smart behalve de zorg. Lang geleden kwam de dokter bij je thuis, nu moet je naar de huisarts of naar het ziekenhuis om erachter te komen wat er aan de hand is. Dat is vandaag de dag lang niet altijd meer nodig. Dit is de nieuwe wereld van Smart Health. Stel thuis diagnose met onze smart producten met de optie de verzamelde informatie direct naar de aangewezen zorginstelling (huisarts, apotheek etc.) te sturen.

In2MedCare, onderdeel van in2Group voorziet de consument van producten voor de controle van je dagelijkse gezondheid. Bezoek onze website in2medcare.eu voor meer informatie.

Onder de naam in2MedCare leveren wij de volgende producten.

Testcard

TestCard is een eenvoudig zakje met een set teststrips. In combinatie met de smartphone app levert het directe testresultaten van medische kwaliteit vanuit het comfort van uw eigen huis.

TestCard is een app gebaseerde urineweginfectie testkit en levert nauwkeurige resultaten. De app is beschikbaar voor Apple en Android. We maken gebruik van de kracht van de smartphonecamera voor betrouwbare resultaten.

Wanneer u een TestCard urineweginfectie test doet, geeft het resultatenscherm een ​​duidelijk ja of nee aan en vertelt u of u medisch advies nodig heeft. Er is geen medisch jargon, er zijn geen ingewikkelde cijfers. De resultaten zijn volledig privé en veilig. U bent de enige persoon die kan beslissen of u ze met uw arts wilt delen. Uw arts kan vervolgens de gedetailleerde cijfers en analyse achter de app gebruiken om te beslissen hoe u het beste geholpen kunt worden. Binnenkort beschikbaar in onze webshop.

Toegankelijk voor iedereen. De goedkope testkit is online bij ons en in de winkel verkrijgbaar. 

Voor meer informatie over ons productaanbod neem contact met ons op via e-mailadres info@in2.group of telefoon +31 (0) 20 80 04 908.

NB-IoT In2Group

in2 NB-IoT

Niet het verlengde van de huidige telecommarkt, maar een compleet nieuwe markt. Dat is de wereldwijde potentie van deze nieuwe technologische ontwikkeling in de wereld van Internet of Things.

Nexvoo

Nexvoo biedt een compleet unified communications platform dat in elke markt kan worden ingezet. Ontdek hoe de Nexvoo producten u kunnen helpen bij het oplossen van dagelijkse communicatieproblemen.

Digitalkeys

Digitalkeys maakt slimme sloten, digitale sleutels en gerelateerde IoT-systemen. NB IoT slimme toegangscontrole verbetert de veiligheid en beveiliging van accommodatie faciliteiten en stroomlijnt het beheer.

Farsite

Farsite heeft oplossingen ontwikkeld die bedrijven helpt hun producten ‘smart’ te maken. In2Group is geautoriseerd reseller van Farsite Communications smart NB-IoT producten.