Nexvoo

In2Group is geautoriseerd distributeur van NEXVOO® producten. In2Group verzorgt de distributie en verkoop in de Benelux onder de naam Nexvoo Europe B.V. en levert ondersteuning aan verkoop- en servicepunten (samenwerkende dealers).

Nexvoo Europe B.V. biedt een compleet unified communications platform dat in elke markt kan worden ingezet. Bezoek de website www.nexvoo.eu en ervaar hoe de NEXVOO® producten u kunnen helpen bij het oplossen van dagelijkse communicatieproblemen.

Of u nu Google, Zoom, Skype, Microsoft Teams, GotoMeeting, Cisco WebEx of een ander communicatieplatform gebruikt, NEXVOO® biedt u betaalbare uniforme video communicatie van uw thuiswerkplek bureau tot en met de boardroom.

NEXVOO® oplossingen omvatten:

IP, SIP, VOIP telefoons

Nexfone Nexvoo In2Group

Bent u op zoek naar de allerbeste IP-telefoon, SIP-telefoon of VOIP-telefoon. NEXVOO®’s NEXFONE™ serie biedt een breed scala aan professionele telefoons.

Conferentiebars

Nexbar Nexvoo In2Group

De NEXBAR™ serie biedt ingebouwde 4K lenzen van 120 graden en brengt uw teams scherp in beeld, een reeks microfoons neemt de stemmen van deelnemers duidelijk op en biedt iedereen video en audio van studiokwaliteit.

Interactieve whiteboards

Nexboard Nexvoo In2Group

Bent u op zoek naar een compleet interactief whiteboard met mogelijkheden voor dynamische lessen, presentaties en videoconferenties? De NEXVOO® NEXBOARD™ serie biedt u een alles-in-één apparaat voor zakelijk of voor educatief gebruik tegen een betaalbare prijs.

Wanneer u interesse heeft om ook een verkoop- en/of servicepunt te worden bezoek onze website www.nexvoo.eu en meld u aan.

De opslag en distributie van NEXVOO® producten in Europa wordt verzorgd door in2Group B.V. onder de naam Nexvoo Europe B.V. In2Group ziet een grote toekomst weggelegd voor Connectivity, Smart Cities, Smart Health, NB-IoT, LTE-M en producten die daarvan gebruik maken.

NB-IoT In2Group

in2 NB-IoT

Niet het verlengde van de huidige telecommarkt, maar een compleet nieuwe markt. Dat is de wereldwijde potentie van deze nieuwe technologische ontwikkeling in de wereld van Internet of Things.

Digitalkeys

Digitalkeys maakt slimme sloten, digitale sleutels en gerelateerde IoT-systemen. NB IoT slimme toegangscontrole verbetert de veiligheid en beveiliging van accommodatie faciliteiten en stroomlijnt het beheer.

in2MedCare

In2Medcare levert gezondheidszorgoplossingen die u onmiddellijk resultaten laat weten. Toegankelijke thuistesten voor iedereen.

Sensoneo

Sesoneo heeft oplossingen ontwikkeld die bedrijven helpt hun producten ‘smart’ te maken. In2Group is geautoriseerd reseller van Sensoneo smart waste NB-IoT producten.

Linktop

Je huis, je telefoon… alles is tegenwoordig smart behalve de zorg. Linktop, onderdeel van Nexvoo Europe, voorziet de consument van producten voor de controle van de dagelijkse gezondheid.