Sensoneo

In2Group is een geautoriseerde reseller van Sensoneo smart wasten NB-IoT producten voor de Benelux. In2Group verzorgt distributie, verkoop, installatie en after sales services in de Benelux. Sensoneo heeft oplossingen ontwikkeld die bedrijven helpen hun producten slim te maken. Verlaag de kosten en verkort de ophaaltijden door gebruik te maken van een vulgraadbewakingssysteem. Automatische monitoring van afval- of kledingcontainers zorgt voor tijdige waarschuwingen wanneer ze vol zijn, waardoor dynamische intelligente routeplanning voor inzameling mogelijk wordt. Overbodige bezoeken en overvolle bakken behoren tot het verleden.

Sensoneo

Geoptimaliseerde containerbewaking en -verzameling, ons systeem bewaakt de vulniveaus, temperatuur en positie van uw containers
• Reduceer transportkosten en manuren
• Verhoog de efficiëntie van de inzameling
• Robuust ontwerp met een batterijduur van 10 jaar

 

Citizen App

De gegevens kunnen ook worden weergegeven in de Citizens App, waar burgers kunnen zien waar de dichtstbijzijnde beschikbare bakken zijn voordat ze hun afval weggooien.
• Bewezen resultaten van 30-63 % minder afvalinzamelingsroutes
• Geeft enkel toegang aan geautoriseerde personen
• Geautomatiseerde waarschuwingssystemen

Bin waste management system

Met de Sensoneo Route Planning oplossing kunt u de planning van afvalinzamelingsroutes optimaliseren en automatiseren, op basis van nauwkeurige, vooraf gedefinieerde gegevens over afvalinzamelingsvoertuigen, depots en stortplaatsen/verbrandingszones. Het doel is dat elke afvalinzamelingsroute wordt gepland om het gebruik van uw middelen (wagenpark, FTE’s, tijd) te maximaliseren en de kosten voor het uitvoeren van de opdracht te minimaliseren.
• Minder gereden kilometers per kilo ingezameld afval
• Navigatie-app speciaal ontworpen voor de behoeften van vuilniswagens
• Uitgebreid waarschuwingssysteem
• Houd een volledig historisch record bij

Voor meer informatie over ons productaanbod bezoek https://sensoneo.com en neem contact met ons op via e-mailadres info@in2.group of telefoon +31 (0) 26 22 22 099.

NB-IoT In2Group

in2 NB-IoT

Niet het verlengde van de huidige telecommarkt, maar een compleet nieuwe markt. Dat is de wereldwijde potentie van deze nieuwe technologische ontwikkeling in de wereld van Internet of Things.

Nexvoo

Nexvoo biedt een compleet unified communications platform dat in elke markt kan worden ingezet. Ontdek hoe de Nexvoo producten u kunnen helpen bij het oplossen van dagelijkse communicatieproblemen.

Digitalkeys

Digitalkeys maakt slimme sloten, digitale sleutels en gerelateerde IoT-systemen. NB IoT slimme toegangscontrole verbetert de veiligheid en beveiliging van accommodatie faciliteiten en stroomlijnt het beheer.

in2MedCare

In2Medcare levert gezondheidszorgoplossingen die u onmiddellijk resultaten laat weten. Toegankelijke thuistesten voor iedereen.

Linktop

Je huis, je telefoon… alles is tegenwoordig smart behalve de zorg. Linktop, onderdeel van Nexvoo Europe, voorziet de consument van producten voor de controle van de dagelijkse gezondheid.